top of page

OM OSS

iRepair of Sweden

iRepair of Sweden är ett företag med inriktning på reparation av surfplattor och telefoner samt försäljning av mobiltillbehör.  Vår idé är att utföra express service på plats då de flesta reparationer oftast utförs inom en timme. I vår butik erbjuds drop-in service vilket gör att ingen tidsbokning krävs. Allt för att göra det så enkelt och bekvämt för våra kunder som möjligt.  Vad som gör oss unika är att vi inte begränsar oss, utan vi erbjuder reparationer av de flesta märkena som idag används på marknaden. Vi är även specialiserade inom lödningsarbeten av moderkort då vi har 16 års erfarenhet inom mobilreparations branschen. 

mobilreparation.jpg
IRepair of Sweden_edited.png
Reparation

Vi lagar din mobil eller surfplatta direkt på plats.

1605395-middle_edited.png
Reservdelar

Vi har olika pris och kvalitet–alternativ på reservdelar.

MOBILTELEFON
Mobiltelefoner

Vi köper och säljer begagnade telefoner.

Tjänster & erbjudanden
  • Snabb och billig mobilreparation med utmärkt kvalité. Vi är specialiserade inom Apple, Samsung, Sony, Huawei, LG och OnePlus.

  • Vi köper och säljer begagnade telefoner. Kom in till vår butik för att visa upp det du vill sälja så kan vi erbjuda ett relevant och bra pris. 

  • Vi säljer mobiltillbehör så som skal och glasskydd.

Driver du företag?

Vi jobbar med både privatkunder och företagskunder. Men som företagskund har du vissa förmåner när ni lämna in era trasiga enheter hos oss

 

  • Prioriterad service, snabba reparationer 

  • Fakturering eller direktbetalning

bottom of page